Inkijkexemplaren

Wilt u alvast een indruk krijgen van onze lesmethode KERN Nederlands voor vmbo? Bekijk dan nu alvast enkele pagina’s van het leerwerkboek 1A voor vmbo-basis en leerboek 1 voor vmbo-kgt. Bestel hier een docentexemplaar om het boek of de licentie goed te kunnen beoordelen. U krijgt als docent 50% korting op de reguliere verkoopprijs van onze boeken en digitale licenties. We brengen geen verzendkosten in rekening.

KERN vmbo digitaal

Uitlegvideo's

Bij alle lessen in KERN Nederlands is een korte uitlegvideo beschikbaar. Het uitlegblok van de les wordt hierin op een heldere en visuele manier uitgelegd door jongvolwassenen. Deze uitlegvideo’s geven leerlingen de gelegenheid om vooruit of terug te kijken en de stof op elk gewenst moment en plaats uitgelegd te krijgen. De PowerPoints die de basis vormen voor de video’s, worden ook aangeboden in het docentenmateriaal, zodat u ze ook zelf kunt gebruiken en naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Voorlezer

Alle bronteksten van KERN Nederlands zijn ingesproken. Zwakke lezers en dyslectische leerlingen kunnen de teksten dus laten voorlezen. De Voorlezer heeft een instelbare lettergrootte, interlinie en achtergrondkleur.

Voorbeelddrills

In het adaptieve oefenprogramma Drillster worden drills aangeboden voor de training van woordenschat en spelling. Het programma past zich aan de leer- en onthoudcurve van de gebruiker aan. Drillster is zeer geschikt om via een smartphone te oefenen. Voor scholen bestaat de mogelijkheid om via een aanvullend account de prestaties van de leerlingen in een dashboard te volgen.