Boom voortgezet onderwijs ondersteunt scholen bij lesgeven op afstand

Digitaal lesmateriaal – behorende bij de gebruikte lesmethode van Boom voortgezet onderwijs – zal voor de leerlingen in het VO beschikbaar worden gesteld vanaf donderdagmiddag 19 maart a.s. Wij helpen u graag door kosteloos digitale content ter beschikking te stellen voor de methode(s) die u nu gebruikt. Docenten en leerlingen die met boeken werken kunnen de komende periode ook de digitale variant gebruiken. Onderwijsinstellingen in het VO kunnen de licenties aanvragen via hun leveranciers van leermiddelen. Kijk voor meer informatie op: www.lesopafstand.nl.

Door de gezamenlijke educatieve marktpartijen (distributeurs, portaalleveranciers en uitgevers) is met vereende krachten aan een uniforme oplossing gewerkt die ertoe bijdraagt dat het onderwijs kan doorgaan nu de scholen gesloten zijn door de crisis.

Maatregelen Boom voortgezet onderwijs

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus annuleren wij voorlopig onze evenementen, sectiepresentaties en fysieke afspraken. Maar we zijn goed bereikbaar per mail of per telefoon. Onze educatief adviseurs staan voor u klaar. Momenteel bereiden we online presentaties en webinars voor. Schroom niet om ons te bellen of te mailen. Docentexemplaren van leerboeken, licenties e.d. worden tot op heden nog gewoon verzonden. U kunt ze aanvragen via onze webshop.