Bestellen – veelgestelde vragen

Onze lesmethoden zijn verkrijgbaar bij alle schoolboekenleveranciers. U kunt de boeken en de digitale licenties bij uw vaste schoolboekenleverancier bestellen of rechtstreeks bij ons in de webshop.
Voor het beoordelen van onze lesmethoden kunt u voor 50% van de reguliere verkoopprijs een exemplaar van tekstboeken, hulpboeken, leerwerkboeken en/of opgavenboeken aanvragen. Daarnaast kunt u ook een proeflicentie aanvragen van één van onze digitale middelen voor de looptijd van het huidige schooljaar. U kunt ze aanvragen via de webshop. Wij berekenen geen verzendkosten.
Ja uiteraard kunt u voor uw collega's bestellen via de webshop.
Ja dat kan. U kunt de producten bestellen in de webshop. U kunt kiezen voor een type bestelling: particulier. U kunt dan direct via Payal of iDeal afrekenen.
U ontvangt uw bestelling binnen vijf werkdagen.
Neemt u aub contact op met de klantenservice.
Kijkt u op de lesmethodepagina op onze website. Onderaan deze pagina's kunt u het bijbehorende team vinden met telefoonnummers en mailadressen. Zij helpen u graag!
Onze educatief adviseur en uitgevers komen graag vrijblijvend langs op uw school. U kunt op onze website een presentatie aanvragen.

Digitale licenties – veelgestelde vragen

Er zijn twee soorten digitale licenties voor leerlingen bij onze lesmethoden: aanvullende licentie voor gebruik naast het boek met uitlegvideo's, drills en eventueel voorlezers. En de boekvervangende licenties, met complete aanbod van de aanvullende licentie + digitale leerboek geschikt voor alle devices. Als docent kunt u rechtstreeks bij ons een leerlinglicentie bestellen voor toegang. Bent u een gebruiker van de methode, dan kunt een gratis docentlicentie bestellen.
De digitale licenties zijn één jaar geldig.
U bestelt alle digitale leermiddelen voor de leerlingen via de boekenlijst. Op basis van de uitleverkeuze van de school worden de licenties gedistribueerd.
Alle docentlicenties voor onze lesmethoden bestelt u direct bij ons via de website. U kunt ook voor uw collega's direct bestellen. U dient dan wel de mailadressen van uw collega's bij de hand te hebben. Docentlicenties worden alleen verstrekt aan gebruikers van de methode.
In schooljaar 2019/2020 is Boom voortgezet onderwijs voor zowel de aanvullende licentie als de boekvervangende licentie overgegaan naar een ander platform. De content is hetzelfde gebleven, de vorm is gewijzigd.
Neemt u dan contact op met de onze educatief adviseurs. via info@boomvo.nl

Docentenmateriaal – veelgestelde vragen

Bij alle lesmethoden van Boom voortgezet onderwijs bieden wij docentenmateriaal aan. Alle docenten die onze lesmethoden gebruiken krijgen toegang tot het uitgebreide docentenmateriaal via de docentlicentie. Deze licentie bevat naast het docentenmateriaal ook het materiaal van de (aanvullende of boekvervangende) leerlinglicentie.
De docentlicentie is gratis voor docenten die gebruik maken van de methode in de klas.
Wanneer u één van onze lesmethoden gebruikt, kunt u een docentlicentie bij ons bestellen.
Nee! U kunt altijd met één account bij ons inloggen. U kunt meerdere licenties activeren binnen één account.
Kijk op deze website onder de betreffende lesmethode voor een overzicht van het docentenmateriaal. U kunt denken aan antwoorden, toetsen, docentenhandleiding, powerpoints etc.
Het docentenmateriaal bij alle lesmethoden wordt continu aangevuld en is up-to-date. Mocht u vinden dat er iets ontbreekt, laat het ons dan weten.