Bestellen – veelgestelde vragen

Onze lesmethoden zijn verkrijgbaar bij alle schoolboekenleveranciers. U kunt de boeken en de digitale licenties bij uw vaste schoolboekenleverancier bestellen of rechtstreeks bij ons. U kunt op onze website een bestelformulier per lesmethode vinden.
Voor het beoordelen van onze lesmethoden kunt u voor 50% van de reguliere verkoopprijs een exemplaar van tekstboeken, hulpboeken, leerwerkboeken en/of opgavenboeken aanvragen. Daarnaast kunt u ook een proeflicentie aanvragen van één van onze digitale middelen voor de looptijd van het huidige schooljaar. U kunt ze aanvragen via de bestelformulieren op onze website. Wij berekenen geen verzendkosten.
Ja uiteraard kunt u voor uw collega's bestellen via de bestelformulieren op onze website.
Ja dat kan. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.
U ontvangt uw bestelling binnen vijf werkdagen.
Neemt u aub contact op met de klantenservice.
Kijkt u op de lesmethodepagina op onze website. Onderaan deze pagina's kunt u het bijbehorende team vinden met telefoonnummers en mailadressen. Zij helpen u graag!
Onze educatief adviseur en uitgevers komen graag vrijblijvend langs op uw school. U kunt op onze website een presentatie aanvragen.

Digitale licenties – veelgestelde vragen

Er zijn twee soorten digitale licenties voor leerlingen bij onze lesmethoden: aanvullende licentie voor gebruik naast het boek met uitlegvideo's, drills en eventueel voorlezers. En de boekvervangende licenties, met complete aanbod van de aanvullende licentie + digitale leerboek geschikt voor alle devices. Als docent kunt u rechtstreeks bij ons een leerlinglicentie bestellen voor toegang.
De digitale licenties zijn één jaar geldig en zijn actief van 01 augustus tot en met 31 juli. Docentenlicenties verlengen wij automatisch, indien een school blijft werken met onze lesmethode.
U bestelt alle digitale leermiddelen voor de leerlingen via de boekenlijst. Ieder leerling krijgt in augustus een automatische bevestiging van de bestelling. Van Dijk levert aan de school de digitale linken.
Alle docentlicenties voor onze lesmethoden bestelt u direct bij ons via het bestelformulier van de lesmethode op onze website. U kunt ook voor uw collega's direct bestellen. U dient dan wel de mailadressen van uw collega's bij de hand te hebben. U ontvang van Van Dijk een mail met uw persoonlijke code.
Werkt uw iPad-licentie niet meer? Is uw boekenplank niet meer compleet? Heeft u ingelogd volgens de nieuwe instructie met een koppelcode? Alle licenties zijn opnieuw uitgeleverd. De route loopt anders dan vorig jaar.
Heeft u ingelogd volgens de nieuwe instructie met de persoonlijke code in de mail van Van Dijk? Alle Bundles moeten opnieuw aangemaakt. De route loopt anders dan vorig jaar.
Neemt u dan contact op met Antoinette van Duijn. U kunt haar bereiken op haar e-mailadres van Staal & Roeland: a.vanduijn@staal-roeland.nl.
U wilt als docent graag inzage krijgen bij Drillster in de toetsresultaten van mijn leerlingen. Neemt u dan contact op met Antoinette van Duijn. U kunt haar bereiken op haar e-mailadres van Staal & Roeland: a.vanduijn@staal-roeland.nl.
Neemt u dan contact op met Antoinette van Duijn. U kunt haar bereiken op haar e-mailadres van Staal & Roeland: a.vanduijn@staal-roeland.nl.

Docentenmateriaal – veelgestelde vragen

Bij alle lesmethoden van Boom voortgezet onderwijs bieden wij docentenmateriaal aan. Alle docenten die onze lesmethoden gebruiken, krijgen toegang tot de beveiligde omgeving met uitgebreid docentenmateriaal. U kunt met uw account bij het ondersteunende docentenmateriaal inloggen. Maak eenmalig een account aan op: https://boomvoortgezetonderwijs.nl/registreren. Leerlingen kunnen geen account aanvragen.
Het docentenmateriaal is online gratis te downloaden door docenten, die de betreffende lesmethode gebruiken.
Wanneer u één van onze lesmethoden gebruikt, kunt u zich bij ons registreren. Maak eenmalig een account aan op: https://boomvoortgezetonderwijs.nl/registreren. Wij beoordelen uw aanvraag en na goedkeuring zal uw account worden geactiveerd. U heeft dan toegang tot het docentenmateriaal bij de betreffende lesmethode. Leerlingen kunnen geen account aanvragen.
Nee! U kunt altijd met één account bij ons inloggen. Na uw aanvraag voor toegang tot het docentenmateriaal van een andere lesmethode, zullen we uw bestaande account uitbreiden. U krijgt dan ook toegang tot het docentenmateriaal behorende bij de gewenste lesmethode. U kunt een mail sturen vanaf uw schoolmailadres naar Angela van Raak, a.vanraak@boomvo.nl onder vermelding van uw naam + gewenste uitbreiding + schoolnaam.
Kijk op deze website onder de betreffende lesmethode voor een overzicht van het docentenmateriaal. U kunt denken aan antwoorden, toetsen, docentenhandleiding, powerpoints etc.
Het docentenmateriaal bij alle lesmethoden wordt continu aangevuld en is up-to-date. Mocht u vinden dat er iets ontbreekt, laat het ons dan weten.
U kunt uw wachtwoord opvragen: https://boomvoortgezetonderwijs.nl/lostpassword.