Zoek
Sluit dit zoekvak.

“Het valt me op dat de meeste leerlingen de opgaven in hun eigen schrift redelijk netjes verwerken. Ik ben daarover erg positief. Ze nemen makkelijker zaken over van het bord zonder dat ik hoef te melden dat iets een belangrijke aantekening is. Dat is voor mij wel de grootste winst t.o.v. de oude methode.”

“Een prettige aanvulling zijn de meegeleverde PowerPoint presentaties. Hierin staan mooie contexten, verhelderings-vragen en animaties om de stof uit te leggen. En voor ons het grootste voordeel: geen werkboek.“

“Een overzichtelijk, mooi en rustig boek. De teksten zijn prettig geschreven, kort genoeg om te lezen maar lang genoeg om alle details goed uit te leggen. Per paragraaf zijn er veel sommen beschikbaar. Het niveau van de sommen loopt mooi geleidelijk op tot een behoorlijk hoog eindniveau, waardoor je prima kunt differentiëren.”

“Structuur in de opbouw, geen overload aan contexten, kant-en-klare Powerpointlessen, veel vragen waarmee je goed kunt differentiëren in niveaus (m/h of h/v). Hoewel de natuurkunde moeilijk blijft, kunnen leerlingen met ondersteuning van de korte uitlegvideo’s per paragraaf zelf de basis herhalen.”

“Wij waren al een tijdje op zoek naar methode die moeilijke stof makkelijker bracht voor leerlingen die net uit de brugklas kwamen, betaalbaar was mét een online omgeving. POLARIS bleek dat allemaal te zijn.”

“De bijgeleverde Powerpoint presentaties zijn een uitkomst. Ze zijn overzichtelijk, bieden links naar relevant beeldmateriaal en besparen zo veel tijd bij de lesvoorbereiding.”