Search
Close this search box.
U staat klaar om uw leerlingen te ontvangen dit nieuwe schooljaar, wij staan klaar voor u! We ondersteunen u bij de voorbereiding, zodat u een goede start kunt maken met onze leermiddelen.

01 Online Starttraining per lesmethode

Om goed van start te kunnen gaan met onze lesmethoden in het nieuwe schooljaar, nodigen we u graag uit voor een gratis (online) starttraining van onze lesmethoden. Tijdens starttraining krijgt u informatie over het gebruik van het docentenmateriaal en de licenties voor leerlingen. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de online starttraining, schrijf u dan wel in, u kunt de opnames van de starttraining dan op een later tijdstip terugkijken.

02 Docentlicentie aanvragen en docentexemplaar bestellen

Nog geen docentlicentie aangevraagd?

De gratis docentlicentie geeft toegang tot het docentenmateriaal én het digitale lesmateriaal van de leerlingen. Docenten die werken met de lesmethode kunnen de docentlicentie rechtstreeks bij ons bestellen. Iedere docent vraagt de licentie persoonlijk aan. In de snelstartgids docentlicentie vindt u informatie over het gebruik en de mogelijkheden van de docentlicentie.

De docentlicentie is beschikbaar in de catalogus voor de ELO

Uw ELO beheerder kan de docentlicentie in de catalogus vinden en in uw ELO plaatsen, zodat u directe toegang heeft tot de licentie vanuit de ELO.

Nog geen docentexemplaar van de boeken besteld?

Docentexemplaren van de boeken kunt u hier met 50% korting bestellen.

03 Digitale leeromgeving: inloggen, activeren en verlengen

Stappenplan inloggen

Er zijn meerdere mogelijkheden om op de digitale omgeving in te loggen: vanuit de ELO of schoolacount, óf met een Boom account (gebruikersnaam en wachtwoord). Deze laatste mogelijkheid gebruikt u alleen als uw school geen ELO of schoolportaal heeft of niet is aangesloten op de Entree-federatie. Maak hieronder uw keuze en volg stap voor stap het inlogproces dat op uw situatie van toepassing is.

Licentie activeren

Ga naar uw ELO-omgeving om de licentie te activeren. Binnen uw ELO-omgeving gaat u naar mijn.boomvoortgezetonderwijs.nl. Hier vindt u ook een overzicht van uw actieve, verlopen en te verlengen licenties. Na het activeren gaat u eenvoudig naar de digitale leeromgeving door op de licentie te klikken. Bekijk hier de instructievideo.

Licentie verlengen

Ook kunt u uw bestaande licenties verlengen. Wanneer een licentie verlengd kan worden, kunt u deze zelf verlengen op mijn.boomvoortgezetonderwijs.nl via uw ELO-omgeving. Bekijk hier de instructievideo.

04 Digitaal materiaal voor uw leerlingen

Heeft u nog geen leerlinglicenties besteld bij uw leermiddelenleverancier? Dan kan dit nog. De licenties worden vanaf 01 augustus 2023 uitgeleverd door uw leermiddelenleverancier. Voor de coördinator Directe Toegang is een stappenplan gemaakt. Bekijk hier het stappenplan. Voor meer informatie over het ECK-iD, klik hier.

05 Instructievideo's

Bekijk onderstaande instructievideo’s op ons YouTube-kanaal.

Klassen aanmaken en beheren

Werken met Drillster

06 Hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Mocht u er niet uitkomen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Klantenservice

Voor vragen over inloggen, toegang of problemen bij leerlinglicenties of vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Zij helpen u graag verder. De Klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

Telefoon0522-235250
E-mailinfo@boomvo.nl

WhatsApp 06 466 744 42 (alleen voor tekstberichten)

Educatief adviseurs

Voor inhoudelijke vragen over onze lesmethoden, kunt u contact opnemen met de educatief adviseurs. Ook voor het maken van een afspraak voor op uw school. Bekijk hieronder welke educatief adviseur uw contactpersoon is.

Default Image

Vacature

Karen van der Kolk

Karen van der Kolk