Boom voortgezet onderwijs ontwikkelt samen met enthousiaste professionals, auteurs, docenten en leerlingen vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige lesmethoden voor het voortgezet onderwijs. De lesmethoden van Boom voortgezet onderwijs worden vooraf uitvoerig getest op pilotscholen en bieden veel ruimte voor differentiatie en onderwijs op maat. U kunt aan de slag met boeken, digitaal of een combinatie van beide. De vele RTTI-gecertificeerde toetsen, de rijke ict-omgeving en de gebruikerscommunity maken onze lesmethoden compleet.

Boom voortgezet onderwijs biedt nu lesmethoden aan voor Nederlands voor gymnasium/vwo+, havo/vwo, vmbo-kgt en vmbo-basis, Engels en Wiskunde. Wilt u meer informatie over één van onze lesmethoden, maak dan hieronder uw keuze. U komt dan op de lesmethodepagina uit, waar u meer informatie kunt vinden, een gratis les kunt uitproberen en een beoordelingsexemplaar kunt aanvragen. Mocht u een vraag hebben over onze lesmethoden, bel of mail ons dan gerust.

KERN Nederlands gymnasium/vwo+

KERN, de nieuwe methode Nederlands voor Gymnasium en vwo+, uitdagend voor leerlingen met veel aandacht voor taalkennis en taalbeschouwing.

KERN Nederlands havo/vwo Boom voortgezet onderwijs

De leerlingen worden met KERN Nederlands havo/vwo opgeleid tot bewust bekwame taalgebruikers die op hun eigen taalgebruik kunnen reflecteren.

KERN Nederlands vmbo-kgt

De leerlingen worden met KERN Nederlands vmbo-kgt gemotiveerd met succes- beleving en uitdaging. Veel aandacht voor begrijpend lezen en woordenschat.

KERN Nederlands vmbo-basis

KERN Nederlands is dé volledig RTTI-gecertificeerde lesmethode Nederlands speciaal voor de vmbo-basisleerling in de onder- en bovenbouw.

KERN Engels Boom voortgezet onderwijs

KERN Engels is een zeer overzichtelijke nieuwe methode Engels die ervoor zorgt dat leerlingen de taal onmiddellijk kunnen toepassen in herkenbare situaties. Pilot start schooljaar 2018-2019.

KERN Wiskunde Boom voortgezet onderwijs

KERN Wiskunde een overzichtelijke nieuwe methode Wiskunde met aandacht voor de toepasbaarheid én de absolute schoonheid van het vak. Pilot start schooljaar 2018-2019.

brochure