Boom voortgezet onderwijs ontwikkelt samen met enthousiaste professionals, auteurs, docenten en leerlingen vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige lesmethoden voor het voortgezet onderwijs. De lesmethoden van Boom voortgezet onderwijs worden vooraf uitvoerig getest op pilotscholen en bieden veel ruimte voor differentiatie en onderwijs op maat. U kunt aan de slag met boeken, digitaal of een combinatie van beide. De vele RTTI-gecertificeerde toetsen, de rijke ict-omgeving en de gebruikerscommunity maken onze lesmethoden compleet.

Wilt u meer informatie over één van onze lesmethoden of wilt u een beoordelingsexemplaar aanvragen, maak dan hieronder uw keuze voor betreffende lesmethode. Uiteraard kunt u ook direct overgaan tot het bestellen van de lesmethode.

KERN Nederlands gymnasium

KERN, de nieuwe methode Nederlands voor Gymnasium en vwo+, uitdagend voor leerlingen met veel aandacht voor taalkennis en taalbeschouwing.

Nederlands, KERN Nederlands havo vwo, Nederlands voortgezet onderwijs

De leerlingen worden met KERN Nederlands havo/vwo opgeleid tot bewust bekwame taalgebruikers die op hun eigen taalgebruik kunnen reflecteren.

KERN NEDERLANDS vmbo-kgt

KERN, de nieuwe RTTI-gecertificeerde kernmethode Nederlands voor vmbo-kgt, biedt motiverende lessen vol succesbeleving en uitdaging.

KERN Nederlands VMBO lesmethode

KERN, is de vernieuwende lesmethode Nederlands speciaal voor de vmbo-basisleerling en is de eerste volledig RTTI-gecertificeerde methode in Nederland.

Engels, KERN Engels, Engels voortgezet onderwijs

KERN Engels is een zeer overzichtelijke nieuwe methode Engels die ervoor zorgt dat leerlingen de taal onmiddellijk kunnen toepassen in herkenbare situaties. Pilot start schooljaar 2018-2019.

Wiskunde, KERN Wiskunde, Wiskunde voortgezet onderwijs

KERN Wiskunde een overzichtelijke nieuwe methode Wiskunde met aandacht voor de toepasbaarheid én de absolute schoonheid van het vak. Pilot start schooljaar 2018-2019.