KERN Nederlands

KERN Nederlands taal & cultuur is dé veelgebruikte lesmethode Nederlands voor de onder- en bovenbouw van het voortgezet onderwijs. KERN Nederlands taal & cultuur onderbouw is nu volledig herzien in een 2e editie! Op basis van de positieve reacties op KERN Nederlands en voortschrijdend inzicht gaan we in deze nieuwe edities voor de onderbouw een stap verder door naast een rijke inhoud ook meer samenhang aan te brengen.
Maak hieronder uw keuze voor meer informatie.

Bestel KERN Nederlands in onze webshop:

KERN Nederlands haalt het beste uit uw leerlingen

In KERN Nederlands zijn de leerdoelen expliciet weergegeven, is de theorie kernachtig geformuleerd en zijn alle vragen en opdrachten relevant en gericht op het betreffende leerdoel. Deze focus zorgt ervoor dat het programma past in de beschikbare tijd. De lesmethode is volledig RTTI-gecertificeerd: alle vragen in de boeken en in de toetsen zijn voorzien van een RTTI-codering. Deze aanpak maakt het doel én nut van elke opdracht duidelijk voor leerling en docent. De verhouding tussen de soorten vragen is afgestemd op de verschillende onderwijsniveaus. U kunt aan de slag met boeken, u kunt volledig digitaal werken of u werkt met een combinatie van beide. Uw leerlingen bereiken meer met KERN Nederlands! Wilt u de ervaringen horen van uw collega’s? Neem dan contact met ons op!

Ontvang de KERN Nederlands nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Boom voortgezet onderwijs

Boom voortgezet onderwijs BV
Stationsweg 66
7941 HG Meppel

mail: service@boomvo.nl
bel: 0522 – 235250

KvK: 69499101
BTW: NL857895679B01

Gemma Jissink uitgever KERN Nederlands

Gemma Jissink

Uitgever KERN Nederlands

Kom in contact

Wilt u meer weten over KERN Nederlands of een informatief gesprek aanvragen? Neem contact op met één van onze educatief adviseurs.

Boom voortgezet onderwijs: Karen van der Kolk - Educatief adviseur

Karen van der Kolk

Educatief adviseur
Boom Voortgezet Onderwijs: Jolette Middeljans - Educatief adviseur

Jolette Middeljans

Educatief adviseur
Boom Voortgezet Onderwijs: Alice Fahner - Educatief adviseur

Alice Fahner

Educatief adviseur