Search
Close this search box.

POLARIS natuurkunde + scheikunde

POLARIS is de veelgebruikte lesmethode nask, natuurkunde en scheikunde. De methode gaat terug naar de kern van het vak en stelt de concepten centraal. POLARIS is speciaal ontwikkeld voor vmbo, havo/vwo, vwo/gymnasium en tto. De inhoud, organisatie, didactiek en vormgeving zijn afgestemd op elk niveau. POLARIS werkt vanuit leerdoelen en is volledig RTTI-gecertificeerd: alle opdrachten en toetsopdrachten zijn voorzien van een RTTI-codering. Deze aanpak maakt het doel én nut van elke opdracht en toetsopdracht duidelijk voor leerling en docent. POLARIS is een overzichtelijke methode met aandacht voor de toepasbaarheid én de absolute schoonheid van het vak. U kunt werken met alleen het boek, met het boek en de aanvullende licentie of volledig digitaal met de boekvervangende licentie.

Maak uw keuze:

NaSk

NaSk1 & Natuurkunde

Scheikunde

Bestel POLARIS in onze webshop:

Leren waar het om draait

POLARIS nask geeft leerlingen zelfvertrouwen met glasheldere uitleg, kernachtige theorie en duidelijke opdrachten. Er is zeer veel aandacht besteed aan de formulering van uitleg en opdrachten. Daardoor wordt het vak toegankelijker voor de leerling zonder concessies te doen aan het niveau van de leerstof. Bij POLARIS natuurkunde en POLARIS scheikunde is de theorie kernachtig geschreven en wordt de focus op de concepten gelegd. De concepten worden compact en helder uitgelegd met relevante, uitgewerkte voorbeelden en functionele afbeeldingen. Topkwaliteit voor een acceptabele prijs. Wilt u de ervaringen horen van uw collega’s? Neem dan contact met ons op!

Ontvang de POLARIS nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Auteurs gezocht

Voor de ontwikkeling van POLARIS voor vmbo bovenbouw (nask2) zijn we op zoek naar enthousiaste auteurs en docenten die mee willen denken.  Naast auteurs zoeken we ook vmbo-docenten die met ons mee willen denken over en feedback willen geven op de invulling van POLARIS voor vmbo bovenbouw. Omdat u als docent het best weet wat uw leerlingen nodig hebben, horen we graag uw mening! Wilt u meeschrijven aan of meedenken over POLARIS voor vmbo bovenbouw? Stuur een mail naar p.koopmans@boom.nl voor meer informatie.

Boom voortgezet onderwijs

Boom voortgezet onderwijs BV
Stationsweg 66
7941 HG Meppel

mail: service@boomvo.nl
bel: 0522 – 235250

KvK: 69499101
BTW: NL857895679B01

Kom in contact

Wilt u meer weten over KERN Nederlands of een informatief gesprek aanvragen? Neem contact op met één van onze educatief adviseurs.

Karen van der Kolk

Karen van der Kolk

Default Image

Vacature