KERN Wiskunde

KERN Wiskunde is de nieuwe leerdoelgestuurde lesmethode wiskunde voor vmbo, havo, vwo, gymnasium en tto, waarbij de inhoud, organisatie, didactiek en vormgeving zijn afgestemd op elk niveau. De methode is volledig RTTI-gecertificeerd, waarbij de leerdoelen expliciet zijn weergegeven en alle opdrachten gericht zijn op het betreffende leerdoel en voorzien zijn van een RTTI-codering. KERN Wiskunde daagt alle leerlingen uit op hun eigen niveau! Daarbij is er volop aandacht voor de schoonheid van het vak. KERN Wiskunde maakt voor de digitale component gebruik van AlgebraKiT.

Kies het gewenste niveau:

KERN Wiskunde vmbo-basis

vmbo-basis

KERN Wiskunde lesmethode wiskunde

vmbo-kgt

KERN Wiskunde lesmethode wiskunde

vmbo-theoretisch/havo

KERN Wiskunde lesmethode wiskunde

gymnasium/vwo+

KERN Wiskunde direct bestellen?

Vaste structuur KERN Wiskunde

Alle hoofdstukken in KERN Wiskunde hebben dezelfde structuur met een vast aantal paragrafen. Leerdoelen zijn expliciet weergegeven en worden op verschillende manieren aangevlogen. Alle opdrachten en toetsopgaven zijn relevant en gericht op het doel. Er is zeer veel aandacht besteed aan de formulering van de uitleg en de opdrachten. Daardoor wordt het vak toegankelijker voor de leerling zonder concessies te doen aan het niveau van de leerstof. Per leerjaar bieden we bij vmbo-kgt, tto en gymnasium één leerboek met theorie en opdrachten en bij vmbo-basis, vmbo-t/havo, havo en havo/vwo twee leerboeken (deel A+B), oplossingenboek(en) en een digitale licentie met uitlegvideo’s bij elke paragraaf en de AlgebraKiT om te oefenen. Er zijn geen werkboeken. Voor tto-scholen is er een Engelstalige editie voor havo/vwo. Wilt u de ervaringen horen van uw collega’s? Neem dan contact met ons op!

Ontvang de KERN Wiskunde nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Boom voortgezet onderwijs

Boom voortgezet onderwijs BV
Stationsweg 66
7941 HG Meppel

mail: service@boomvo.nl
bel: 0522 – 235250

KvK: 69499101
BTW: NL857895679B01

Wilfred Frieswijk

Wilfred Frieswijk

Uitgever KERN Wiskunde
Inge Lever adjunct-uitgever KERN Nederlands

Inge Lever

Adjunct-uitgever KERN Wiskunde

Kom in contact

Wilt u meer weten over KERN Wiskunde of een informatief gesprek aanvragen? Neem contact op met één van onze educatief adviseurs.

Jolette Middeljans

Jolette Middeljans

Educatief adviseur
Alice Fahner

Alice Fahner

Educatief adviseur
Kristy Kuik

Kristy Kuik

Educatief adviseur