Zoeken
Sluit dit zoekvak.

KERN Wiskunde

KERN Wiskunde is de leerdoel gestuurde lesmethode wiskunde voor vmbo, havo, havo/vwo, vwo, gymnasium/vwo+ en tto, waarbij de inhoud, organisatie, didactiek en vormgeving zijn afgestemd op elk niveau. De methode is volledig RTTI-gecertificeerd, waarbij de leerdoelen expliciet zijn weergegeven en alle opdrachten gericht zijn op het betreffende leerdoel en voorzien zijn van een RTTI-codering. KERN Wiskunde daagt alle leerlingen uit op hun eigen niveau! Daarbij is er volop aandacht voor de schoonheid van het vak. KERN Wiskunde maakt voor de digitale component gebruik van AlgebraKiT.

Maak jouw keuze:

Bestel KERN Wiskunde in onze webshop:

Vaste structuur KERN Wiskunde

Alle hoofdstukken in KERN Wiskunde hebben dezelfde structuur met een vast aantal paragrafen. Leerdoelen zijn expliciet weergegeven en worden op verschillende manieren aangevlogen. Alle opdrachten en toetsopgaven zijn relevant en gericht op het doel. Er is zeer veel aandacht besteed aan de formulering van de uitleg en de opdrachten. Daardoor wordt het vak toegankelijker voor de leerling zonder concessies te doen aan het niveau van de leerstof. Wil je de ervaringen horen van jouw collega’s? Neem dan contact met ons op!

Boom voortgezet onderwijs

Boom voortgezet onderwijs BV
Stationsweg 66
7941 HG Meppel

mail: service@boomvo.nl
bel: 0522 – 235250

KvK: 69499101
BTW: NL857895679B01

Kom in contact

Wil je meer weten over KERN Wiskunde of een informatief gesprek aanvragen? Neem contact op met één van onze educatief adviseurs.

Karen van der Kolk

Karen van der Kolk

Default Image

Vragen?