Search
Close this search box.

FORUM Geschiedenis

FORUM Geschiedenis is de motiverende lesmethode voor de onderbouw van vmbo-theoretisch/havo, havo/vwo en gymnasium/vwo+. In elk leerjaar komen alle tien tijdvakken aan de orde en daarom is FORUM Geschiedenis onderbouw een ideale voorbereiding op onze bovenbouwmethode en het centraal eindexamen. FORUM Geschiedenis is uniek omdat geschiedenis gezien wordt als een vak dat betekenis heeft voor het heden en de toekomst; dat geschiedenis geen bijzaak is, maar een hoofdzaak. FORUM Geschiedenis voor de bovenbouw is volledig afgestemd op de nieuwe examens voor vmbo, havo en vwo.

Maak uw keuze:

onderbouw

bovenbouw

Bestel FORUM Geschiedenis in onze webshop:

FORUM Geschiedenis zorgt voor een goed begrip van de wereld

FORUM Geschiedenis biedt in de onderbouw elk leerjaar alle tien tijdvakken aan; het chronologische raamwerk voor leerlingen wordt geleidelijk opgebouwd en steeds verder uitgediept. Door de herhaling van de tijdvakken zijn leerlingen goed voorbereid op de bovenbouw. In de bovenbouw zitten alle examonderdelen in één boek. FORUM Geschiedenis legt nadruk  op de actualiteit en toont daarmee dat geschiedenis niet alleen met het verleden te maken heeft, maar een vak is van verleden, heden en toekomst. Het vertelt hoe geschiedenis in de samenleving wordt gebruikt en toont daarmee de relevantie van het vak. Leerlingen worden gemotiveerd om eigen standpunten te ontwikkelen over historisch-actuele thema’s.

FORUM Geschiedenis bestaat zowel voor de bovenbouw als voor de onderbouw uit een leerboek en een opdrachtenboek. U kunt werken met de boeken in combinatie met de aanvullende licentie of volledig digitaal werken. De opdrachten zijn RTTI-gecertificeerd. Wilt u de ervaringen horen van uw collega’s? Neem dan contact met ons op!

Ontvang de FORUM Geschiedenis nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Boom voortgezet onderwijs

Boom voortgezet onderwijs BV
Stationsweg 66
7941 HG Meppel

mail: service@boomvo.nl
bel: 0522 – 235250

KvK: 69499101
BTW: NL857895679B01

Kom in contact

Wilt u meer weten over FORUM Geschiedenis of een informatief gesprek aanvragen? Neem contact op met één van onze educatief adviseurs.

Karen van der Kolk

Karen van der Kolk

Default Image

Vacature