KERN ENGELS: écht, effectief en eenvoudig

KERN Engels is een zeer overzichtelijke nieuwe methode Engels die ervoor zorgt dat leerlingen de taal onmiddellijk kunnen toepassen in herkenbare situaties waarin altijd luisteren, spreken, lezen en schrijven aan de orde komen.
Écht Engels, in échte situaties!

Behalve aandacht voor directe toepasbaarheid en bruikbaarheid van de taal legt de methode ook een uiterst gedegen basiskennis aan. De gestructureerde ordening zorgt ervoor dat onderdelen als uitspraak, spelling en grammatica vindbaar en leerbaar bij elkaar staan. Verrassend nieuw in KERN Engels is ook de aandacht voor cultuur & literatuur!

  • focus op de kern van het vak
  • gericht op de toepasbaarheid van het vak
  • aandacht voor schoonheid van taal & cultuur
  • een volledig RTTI-gecertificeerde methode
  • alle stof voor een jaar bij elkaar in één band
  • topkwaliteit voor een acceptabele prijs

Topkwaliteit voor een acceptabele prijs

KERN Engels kent jaardelen voor de verschillende jaren en onderwijstypen. Alle stof voor een jaar bij elkaar in één band en daarmee is duur verbruiksmateriaal in de vorm van werkboeken overbodig. En mede daardoor heeft KERN Engels een acceptabel prijsniveau.

Docenten en leerlingen als vertrekpunt

Voor het ontwikkelen van de nieuwe methode KERN Engels willen we graag de input van docenten. We zijn op zoek naar scholen die samen met ons het nieuwe materiaal komend schooljaar 2018 –2019 willen proberen. Kleinere of grotere hoofdstukken of paragrafen: alles is mogelijk. We zijn blij met al uw inbreng en feedback, want we zijn ervan overtuigd dat topmateriaal pas topmateriaal kan worden als het grondig in de praktijk is getest.

Ontvang de KERN Engels nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Ons KERN team

Wilt u meer weten over KERN Engels of een informatief gesprek aanvragen? Ons KERN team komt graag met u in contact. Bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Elout Roeland
Herre van Brug

Herre van Brug

Uitgever KERN Engels
Mathilde Engelsma

Mathilde Engelsma

Projectleider KERN Engels
Angela van Raak

Angela van Raak

Educatief adviseur
19858226942269722692