Zoek
Sluit dit zoekvak.

KERN Engels

KERN Engels is dé kernmethode Engels speciaal ontwikkeld voor vmbo-basis(kader), vmbo-kgt, vmbo-t/havo en havo/vwo. Door het gebruik van RTTI in alle lessen en toetsen, is er veel ruimte voor differentiatie en onderwijs op maat. KERN Engels motiveert leerlingen met levensechte taalgebruikssituaties: écht Engels in échte situaties. De leerling kan direct aan de slag met de Engelse taal door het oefenen met de geïntegreerde vaardigheden. Zo leren leerlingen snel Engels. KERN Engels biedt de havo/vwo-leerling daarnaast ook gedegen kennis van grammatica en taalverschijnselen.

Maak uw keuze:

onderbouw

bovenbouw

Bestel KERN Engels in onze webshop:

Leer jouw leerlingen echt Engels, dat ze direct kunnen gebruiken!

KERN Engels zorgt ervoor dat uw leerlingen de taal onmiddellijk kunnen toepassen in de voor hun herkenbare situaties. Iedere week wordt de kijk- en luistervaardigheid geoefend met een korte introductiefilm, waarin de vocabulaire en chunks die horen bij het thema van de week, zijn opgenomen. In de tweede en derde les van de week is er veel aandacht voor spreken en schrijven, al meteen vanaf de eerste les van het schooljaar. Onderdelen als woordenschat, spelling en grammatica staan vindbaar bij elkaar in het boek. Deze ordening geeft u de vrijheid om de accenten te leggen waar u dat wilt. KERN Engels heeft aandacht voor sociale vaardigheden en interculturele competenties die belangrijk zijn voor de persoonlijke ontwikkeling. De methode biedt uitdagende fictielessen en interessante teksten over culturele fenomenen van Engelstalige landen. Wilt u de ervaringen horen van uw collega’s? Neem dan contact met ons op!

Ontvang de KERN Engels nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Boom voortgezet onderwijs

Boom voortgezet onderwijs BV
Stationsweg 66
7941 HG Meppel

mail: service@boomvo.nl
bel: 0522 – 235250

KvK: 69499101
BTW: NL857895679B01

Kom in contact

Wilt u meer weten over KERN Engels of een informatief gesprek aanvragen? Neem contact op met één van onze educatief adviseurs.

Karen van der Kolk

Karen van der Kolk

Default Image

Vacature