Zoeken
Sluit dit zoekvak.

“Aan het eind van de les kunnen de leerlingen aangeven welke lesdoelen zij hebben bereikt. Het helpt de leerkracht dus al om de les op te delen in lesfasen. Wij ervaren het als een erg gebruiksvriendelijke methode. Kortom, een complete methode waar zowel leerlingen als docenten graag mee werken!”

“De methode wordt ondersteund door een digitaal leerkrachtgedeelte. Hierin staan uitlegvideo’s, videofragmenten, drillsteroefeningen en de teksten die in het boek staan kunnen worden voorgelezen. Bij het onderdeel docentenmateriaal kun je powerpoints, antwoordbladen, extra opdrachten en toetsen vinden.”

“KERN Engels is een fijne gestructureerde methode. In elke les staat onder de titel van de les, het lesdoel en in elke les staat een vak met uitleg die de leerlingen in de les kunnen raadplegen. Ook staan er in de methode woordenlijsten die je eventueel mee naar huis kunt geven om te laten oefenen.”

“Mijn eerste indruk van KERN Engels is inmiddels door mijn eerstejaars leerlingen op het vmbo basis/kader bevestigd: KERN Engels focust daadwerkelijk echt op de vaardigheden! Mijn leerlingen doen succeservaringen op en stellen zich netjes en spontaan aan mij voor in het Engels vanwege de eerste paar lessen uit het boek. Een enkele zegt zelfs: ‘pleased […]