Search
Close this search box.

CORE - Engels havo & vwo bovenbouw

CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat voor slechts
€ 20,95 en een aanvullende CORE-licentie voor € 9,50 per leerling per jaar!

Wil uw school liever met een LiFo-constructie werken dan kan dat ook. Neem in dat geval even contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Een onmisbaar naslagwerk voor iedere bovenbouwleerling!

CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat is een onmisbaar naslagwerk voor de bovenbouw en kan bij iedere lesmethode worden ingezet. In CORE staat alle grammatica overzichtelijk bij elkaar. Je kunt een specifiek onderwerp snel vinden. De strategieën die je toepast bij lezen, kijken/luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven worden in deelonderwerpen helder uitgelegd. Hoe moet je scannen, globaal luisteren, presenteren of een mail schrijven? De woordenlijst in CORE is een gerubriceerde lijst van relevante woorden. Signaalwoorden, phrasal verbs, functiewoorden, fillers … alles staat duidelijk bij elkaar. Daarnaast kun je je leerling verder voorbereiden op het examen met de basiswoordenlijst, die is gebaseerd op de examens van de afgelopen jaren.

Bestel KERN Engels in onze webshop:

Kenmerken CORE - Engels havo/vwo bovenbouw

In CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat staat alle grammatica overzichtelijk bij elkaar. Je kunt een specifiek onderwerp snel vinden. In CORE zijn er vier hoofdstukken met grammatica:
Woorden, Werkwoorden, Zinnen en Spelling.

De woordenlijst in CORE is een gerubriceerde lijst van relevante woorden. Signaalwoorden, phrasal verbs, functiewoorden, fillers … alles staat duidelijk bij elkaar. Daarnaast kun je je leerling verder voorbereiden op het examen met de basiswoordenlijst, die is gebaseerd op de examens van de afgelopen jaren.

De strategieën die je toepast bij lezen, kijken/luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven worden in deelonderwerpen helder uitgelegd. Hoe moet je scannen, globaal luisteren, presenteren of een mail schrijven?

In de ICT kan je leerling oefenen met grammaticadrills en woordendrills wanneer dat nodig is. Differentiatie is met CORE dus vanzelfsprekend. Daarnaast biedt de ICT van CORE nuttige taalopdrachten waarmee de verschillende vaardigheden kunnen worden geoefend.

Goed van start met CORE - Engels havo/vwo bovenbouw

Wij helpen docenten gemakkelijk starten met CORE Engels. Wij ondersteunen u graag. Neem contact met ons op!

Bekijk KERN Engels vmbo

Ontvang de KERN Engels nieuwsflits en blijf op de hoogte!

CORE - Engels digitaal

Adaptief oefenprogramma

In het adaptieve oefenprogramma Drillster kunnen leerlingen oefenen met grammaticadrills en woordendrills wanneer dat nodig is. Leerlingen kunnen met Drillster goed oefenen op een smartphone. Daarnaast biedt de ICT van CORE nuttige taalopdrachten waarmee de verschillende vaardigheden kunnen worden geoefend.

Bestel een beoordelingsexemplaar

Bestel nu een beoordelingsexemplaar van CORE – Engels havo/vwo bovenbouw.

Kom in contact met uw adviseur

Wilt u meer weten over CORE – Engels havo/vwo bovenbouw of een informatief gesprek aanvragen? Neem contact op met één van onze educatief adviseurs.

Karen van der Kolk

Karen van der Kolk

Default Image

Vacature