CORE - Engels havo & vwo bovenbouw

CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat voor slechts
€ 19,95 en een aanvullende CORE-licentie voor € 8,95 per leerling per jaar!

 

Wil uw school liever met een LiFo-constructie werken dan kan dat ook. Neem in dat geval even contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Een onmisbaar naslagwerk voor iedere bovenbouwleerling!

CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat is een onmisbaar naslagwerk voor de bovenbouw en kan bij iedere lesmethode worden ingezet. In CORE staat alle grammatica overzichtelijk bij elkaar. Je kunt een specifiek onderwerp snel vinden. De strategieën die je toepast bij lezen, kijken/luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven worden in deelonderwerpen helder uitgelegd. Hoe moet je scannen, globaal luisteren, presenteren of een mail schrijven? De woordenlijst in CORE is een gerubriceerde lijst van relevante woorden. Signaalwoorden, phrasal verbs, functiewoorden, fillers … alles staat duidelijk bij elkaar. Daarnaast kun je je leerling verder voorbereiden op het examen met de basiswoordenlijst, die is gebaseerd op de examens van de afgelopen jaren.

Kenmerken CORE - Engels havo/vwo bovenbouw

Grammatica 

In CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat staat alle grammatica overzichtelijk bij elkaar. Je kunt een specifiek onderwerp snel vinden. In CORE zijn er vier hoofdstukken met grammatica:
Woorden, Werkwoorden, Zinnen en Spelling.

Woordenschat

De woordenlijst in CORE is een gerubriceerde lijst van relevante woorden. Signaalwoorden, phrasal verbs, functiewoorden, fillers … alles staat duidelijk bij elkaar. Daarnaast kun je je leerling verder voorbereiden op het examen met de basiswoordenlijst, die is gebaseerd op de examens van de afgelopen jaren.

Vaardigheden

De strategieën die je toepast bij lezen, kijken/luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven worden in deelonderwerpen helder uitgelegd. Hoe moet je scannen, globaal luisteren, presenteren of een mail schrijven?

ICT

In de ICT kan je leerling oefenen met grammaticadrills en woordendrills wanneer dat nodig is. Differentiatie is met CORE dus vanzelfsprekend. Daarnaast biedt de ICT van CORE nuttige taalopdrachten waarmee de verschillende vaardigheden kunnen worden geoefend.

Goed van start met CORE - Engels havo/vwo bovenbouw

Wij helpen docenten gemakkelijk starten met CORE Engels. Wij ondersteunen u graag. Neem contact met ons op!

 gratis starttrainingen op maat
 gratis docentlicentie met e-book
 gratis toetsen

 gratis powerpoints
 gratis instructievideo’s en handleiding
 wij zijn altijd bereikbaar

Bekijk CORE

CORE - Engels digitaal

Adaptief oefenprogramma

In het adaptieve oefenprogramma Drillster kunnen leerlingen oefenen met grammaticadrills en woordendrills wanneer dat nodig is. Leerlingen kunnen met Drillster goed oefenen op een smartphone. Daarnaast biedt de ICT van CORE nuttige taalopdrachten waarmee de verschillende vaardigheden kunnen worden geoefend.

Ontvang de KERN Engels/CORE nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Assortiment CORE - Engels havo/vwo bovenbouw

CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat bestaat uit één boek en een aanvullende licentie voor extra oefening. U kunt CORE gebruiken bij iedere lesmethode.

Bestel een beoordelingsexemplaar

Bestel nu een beoordelingsexemplaar van CORE – Engels havo/vwo bovenbouw.

Kom in contact met uw adviseur

Wilt u meer weten over CORE – Engels havo/vwo bovenbouw of een informatief gesprek aanvragen? Neem contact op met één van onze educatief adviseurs.

Boom voortgezet onderwijs: Karen van der Kolk - Educatief adviseur

Karen van der Kolk

Educatief adviseur
Boom Voortgezet Onderwijs: Jolette Middeljans - Educatief adviseur

Jolette Middeljans

Educatief adviseur
Boom Voortgezet Onderwijs: Alice Fahner - Educatief adviseur

Alice Fahner

Educatief adviseur