CORE - Engels havo & vwo bovenbouw

CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat voor slechts €19,95 en een aanvullende CORE-licentie voor €8,95 per leerling per jaar!

Een onmisbaar naslagwerk voor iedere bovenbouwleerling!

CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat is een onmisbaar naslagwerk voor de bovenbouw en kan bij iedere lesmethode worden ingezet. In CORE staat alle grammatica overzichtelijk bij elkaar. Je kunt een specifiek onderwerp snel vinden. De strategieën die je toepast bij lezen, kijken/luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven worden in deelonderwerpen helder uitgelegd. Hoe moet je scannen, globaal luisteren, presenteren of een mail schrijven? De woordenlijst in CORE is een gerubriceerde lijst van relevante woorden. Signaalwoorden, phrasal verbs, functiewoorden, fillers … alles staat duidelijk bij elkaar. Daarnaast kun je je leerling verder voorbereiden op het examen met de basiswoordenlijst, die is gebaseerd op de examens van de afgelopen jaren.

Kenmerken CORE - Engels havo/vwo bovenbouw

Grammatica 

In CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat staat alle grammatica overzichtelijk bij elkaar. Je kunt een specifiek onderwerp snel vinden. In CORE zijn er vier hoofdstukken met grammatica:
Woorden, Werkwoorden, Zinnen en Spelling.

Woordenschat

De woordenlijst in CORE is een gerubriceerde lijst van relevante woorden. Signaalwoorden, phrasal verbs, functiewoorden, fillers … alles staat duidelijk bij elkaar. Daarnaast kun je je leerling verder voorbereiden op het examen met de basiswoordenlijst, die is gebaseerd op de examens van de afgelopen jaren.

Vaardigheden

De strategieën die je toepast bij lezen, kijken/luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven worden in deelonderwerpen helder uitgelegd. Hoe moet je scannen, globaal luisteren, presenteren of een mail schrijven?

ICT

In de ICT kan je leerling oefenen met grammaticadrills en woordendrills wanneer dat nodig is. Differentiatie is met CORE dus vanzelfsprekend. Daarnaast biedt de ICT van CORE nuttige taalopdrachten waarmee de verschillende vaardigheden kunnen worden geoefend.

Bekijk CORE

CORE - Engels digitaal

Adaptief oefenprogramma

In het adaptieve oefenprogramma Drillster kunnen leerlingen oefenen met grammaticadrills en woordendrills wanneer dat nodig is. Leerlingen kunnen met Drillster goed oefenen op een smartphone. Daarnaast biedt de ICT van CORE nuttige taalopdrachten waarmee de verschillende vaardigheden kunnen worden geoefend.

Ontvang de KERN Engels/CORE nieuwsflits en blijf op de hoogte!

  Goed van start met CORE - Engels havo/vwo bovenbouw

  Gaat u starten met CORE Engels havo/vwo bovenbouw? Dan helpen we u goed op weg. Wij geven gratis starttrainingen op maat voor docenten aan het begin van het schooljaar. Hoe kunt u het digitale materiaal en docentenmateriaal optimaal inzetten en gebruiken? Wij ondersteunen u en uw collega’s met een handleiding en instructievideo’s. Neem contact met ons op!

  Assortiment CORE - Engels havo/vwo bovenbouw

  CORE – Grammatica, vaardigheden en woordenschat bestaat uit één boek en een aanvullende licentie voor extra oefening. U kunt CORE gebruiken bij iedere lesmethode.

  CORE - Engels havo/vwo bovenbouw

  Licentie

  ISBN 9789464420739

  Beschikbaar

  ISBN 9789464420982

  Verwacht 01-01-23

  Bestel een beoordelingsexemplaar

  Bestel nu een beoordelingsexemplaar van CORE – Engels havo/vwo bovenbouw.

  Kom in contact met uw adviseur

  Wilt u meer weten over CORE – Engels havo/vwo bovenbouw of een informatief gesprek aanvragen? Neem contact op met één van onze educatief adviseurs.

  Jolette Middeljans

  Jolette Middeljans

  Educatief adviseur
  Alice Fahner

  Alice Fahner

  Educatief adviseur
  Kristy Kuik

  Kristy Kuik

  Educatief adviseur