NIEUW: KERN WISKUNDE

KERN Wiskunde is dé nieuwe RTTI-methode wiskunde voor het voortgezet onderwijs. Inhoud, organisatie, didactiek en vormgeving zijn afgestemd op elk niveau. Een overzichtelijke methode die niet alleen inhoudelijk zeer gedegen in elkaar zit, maar ook aandacht heeft voor twee belangrijke aspecten van de wiskunde: de toepasbaarheid ervan én de absolute schoonheid van het vak. Deze nieuwe wiskundemethode zal bovendien een zeer acceptabele verkoopprijs krijgen.
Topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

  • focus op de kern van het vak
  • gericht op de toepasbaarheid van het vak
  • grondig getest in de praktijk: pilots op scholen door het gehele land
  • een volledig RTTI-gecertificeerde methode
  • aandacht voor de schoonheid van het vak
  • altijd expliciete aandacht voor rekenen en wiskundige begrippen

KERN WISKUNDE STRUCTUUR

KERN Wiskunde is zeer gestructureerd opgebouwd. De lesstof voor een leerjaar is afgestemd op het aantal lesweken. Elk hoofdstuk kent een vaste structuur met een vast aantal paragrafen. Een belangrijk uitgangspunt is dat de leerdoelen nauwkeurig zijn gekoppeld aan de paragrafen en daarmee ook aan de lessen.

KERN WISKUNDE ARRANGEMENT

Per leerjaar biedt KERN Wiskunde één leerboek (behalve bij vmbo-basis) en een ICT-licentie met per paragraaf een uitlegvideo en een ruim aanbod aan interactieve oefeningen met directe feedback. Er zijn geen werkboeken, wel uitwerkingen.

PILOT KERN WISKUNDE

Aan het einde van dit schooljaar starten de eerste pilots voor KERN Wiskunde voor gymnasium/vwo+ en voor vmbo-basis. U kunt aan de slag met pilotmateriaal van enkele hoofdstukken, die aansluiten bij de lesstof die u op dat moment behandelt in uw klas. In schooljaar 2018-2019 starten de pilots vanaf het eerste hoofdstuk voor zowel gymnasium/vwo+ als ook voor vmbo-basis. De feedback op deze pilots wordt daarna verwerkt. U kunt in schooljaar 2019-2020 met de lesmethode gaan werken in de klas, de boeken en de ict zijn dan daadwerkelijk gereed.

Wilt u meedoen met de pilot voor gymnasium/vwo+ of vmbo-basis?

Vraag een voorbeeldparagraaf aan van KERN Wiskunde voor gymnasium/vwo+ of vmbo-basis

School*

Contactpersoon

Voornaam*
Achternaam*

Adres

Straat*
Huisnummer*
Postcode*
Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer


ISBN
Product
Prijs
Aantal
nvt
Voorbeeldparagraaf KERN Wiskunde voor gymnasium/vwo+
€ 0,00

Ontvang de KERN Wiskunde nieuwsflits en blijf op de hoogte!

Ons KERN team

Wilt u meer weten over de methode of een informatief gesprek aanvragen? Ons team komt graag met u in contact. Bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Angela van Raak

Angela van Raak

Educatief adviseur
Sybrand Jissink

Sybrand Jissink

Uitgever KERN Wiskunde
Donald Staal

Donald Staal

Uitgever
Willem Schaap
22692226992008722691